Jonas Fjeld

Romjulskonsert

27. des – 28. des

Kjøp billett

2 tidspunkter

Se alle
Scene: Hovedscenen
Pris: Fra 550,- til 660,-

Bli med på en uforglemmelig romjulskonsert med Jonas Fjeld, på hjemmebane. Vi er stolte av å presentere en kveld med musikk, glede og julevarme.

Lokalhelten Jonas Fjeld kommer til Drammens Teater også denne romjulen for å ta deg med på en musikalsk reise. Med røtter dypt forankret i Drammen, vil denne konserten være en feiring av både julen og byens musikkarv. Romjulskonsertene til Jonas Fjeld har blitt en fast og fin tradisjon for mange, og året i år kunne ikke bli noe unntak.

Gi deg selv og dine nærmeste en ekstra spesiell romjulsgave. Denne konserten blir en sjanse til å hylle en av våre egne, en artist som har satt Drammen på den musikalske kartet. Av erfaring blir billettene raskt revet bort, så sørg for å sikre deg plass tidlig!

La oss sammen fylle Drammens Teater med musikk og hjertevarme. Vi sees på konsert!

Alle tidspunkter

Desember

27.12 - kl. 18:00 Kjøp billett

28.12 - kl. 18:00 Kjøp billett

Om Hovedscenen

Velkommen til den gamle og tradisjonsrike salen i Drammens Teater!

Enkelte seter er markert med begrenset sikt. Det er satt av egne seter til rullestoler og ledsager – ta kontakt med oss for bestilling av disse setene. NB! Salen har IKKE heis til 1., 2. og 3. losjerad.

Toaletter finnes i 1. og 2. losjerad, under hovedscenen og ute i foajéen (bak baren). Garderobe finnes under Hovedscenen.

Mer informasjon, se Ditt Besøk.

Julen i Drammens Teater

Julen i Drammens Teater

Gode opplevelser i en hektisk hverdag i førjulstiden er mulig i Drammens Teater. Se flere av våre julearrangementer her.

Se juleprogrammet