Verdiløse Menn

Fredag 26. sep. kl. 19:00

Kjøp billett
Scene: Hovedscenen
Pris: Fra 615,- til 725,-

Den legendariske Jokke-musikalen Verdiløse menn besøker Drammens Teater for første gang!

Musikalen er skrevet av Christopher Nielsen, basert på hans bror Joachim Nielsens udødelige sanger og tekster, som blir framført i stykket av tre musikere som alle spilte i Jokkes band.

Goggen sitter aleine hjemme, er selskapssjuk og konstanterer at gamle kompiser har fått seg jobb eller dame. Kleggen er imidlertid ledig, og dukker etter hvert opp med en six-pack med øl, med Knugern på slep, og med litt av en nyhet…

Slik åpner Verdiløse menn, Christopher Nielsens musikal, der låtene til Joachim Nielsen flettes inn i historier om damer og dop, tigging og øl, døde venner og udødelig vennskap. Stort lenger Off Broadway går det neppe an å komme!

Verdiløse menn har gått for fulle hus siden urpremieren i 2008 og er mer populær enn noensinne - sett av over 70.000 i Oslo!

Medvirkende

Teamet

På scenen: Jan Sælid, Gard B. Eidsvold,Kim Sørensen, Marte Engebrigtsen og Per Egil Aske.
Musikere: Valentourettes med Petter Baarli, Peter Pogo og Runar «Kula» Johannessen.

Regi og scenografi er ved Anders T. Andersen.

Om Hovedscenen

Velkommen til den gamle og tradisjonsrike salen i Drammens Teater!

Enkelte seter er markert med begrenset sikt. Det er satt av egne seter til rullestoler og ledsager – ta kontakt med oss for bestilling av disse setene. NB! Salen har IKKE heis til 1., 2. og 3. losjerad.

Toaletter finnes i 1. og 2. losjerad, under hovedscenen og ute i foajéen (bak baren). Garderobe finnes under Hovedscenen.

Mer informasjon, se Ditt Besøk.